Τρόποι Αποστολής

Εξυπηρετούμενες Περιοχές

Το motoloco.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.
Όλες οι αποστολές παραγγελιών του motoloco.gr γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας μέσω ταχυμεταφορέα ΕΛΤΑ κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

 

Κόστος

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες με βάρος εώς 2kg είναι 8 € ενώ για παραγγελίες με αξία προϊόντων άνω των 300€ (με βάρος εώς 2kg) τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία».

 

Χρόνος Αποστολής

Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται το αργότερο εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων όπως αναφέρεται στην σελίδα του προϊόντος.

 

Ασφάλεια Αποστολής

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συστημένα και ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας.

 

Αποστολές Εξωτερικού

Για όλες τις άλλες χώρες και τους απόδημους Έλληνες, το motoloco.gr σε συνεργασία με διεθνείς ταχυμεταφορείς έχει ειδικούς τιμοκαταλόγους ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι χαμηλό. Επειδή οι τιμές αυτές είναι διαφέρουν ανά τόπο προορισμού και συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας, σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για αποστολές εξωτερικού δεν υποστηρίζεται σαν μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή.

 

Παράδοση προϊόντων

 

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων είναι:

 

Με ΕΛΤΑ Courier

Η παράδοση των προϊόντων μέσω των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ γίνεται σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 5 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 5 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την εταιρεία Courier ή να απαιτηθεί και επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας.


Παραλαβή από την έδρα μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, κατόπιν επιβεβαίωσης διαθεσιμότητας, από το κατάστημα, κατά τις εργάσιμες ημέρες κ ώρες, όπως αναφέρονται εδώ.